P I L S Ē T I Z P Ē T E
industriālais tūrisms
URBAN EXPLORATION

RUST IN PEACE

Saistītie projekti




Kontaktiem

Jaunas vadlīnijas apbūves un vides veidošanai Rīgā

Jaunā Rīgas teritorijas plānojuma izstrādes ietvaros tiks veikts pētījums „Apbūves un vides veidošanas vadlīniju izstrāde Rīgas apdzīvojuma telpiskās struktūras stiprināšanai” – tā raksta Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta pārstāvji.

Pētījuma ietvaros esot paredzēts izvērtēt dzīvojamās apbūves teritoriju un mājokļu esošo situāciju un attīstības potenciālu, kā arī ar tiem saistītos ekonomiskos un […]

Svētku uzlidojums Rīgā

Spilves lidlaukā 17. augustā norisinājās Aviācijas svētki, kuru dalībnieki ar saviem paraugdemonstrējumiem priecēja arī Rīgas svētku apmeklētājus – šeit skats uz Likteņupi no vecpilsētas puses.

Spilve deg

Lūk, šādi šodien izskatījās Spilves pļavas, raugoties no Zinātņu akadēmijas augšstāva logiem – kā ziņoja mediji, esot noticis pamatīgs kūlas ugunsgrēks, kurā nodegušas arī 30 dārza mājiņas un cietuši divi cilvēki. Kopumā uguns plosījusies 170 hektāru plašā teritorijā.

Rosina uzlikt “graustu nodokli”

Likumā „Par nekustamā īpašuma nodokli” varētu precizēt pašvaldību tiesības piemērot maksimālo nodokļa likmi, ja īpašums netiek uzturēts atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kārtībai, arī tiem objektiem, kas pašreiz ir atbrīvoti no šī nodokļa maksāšanas.

[…]

Ziedoņdārza un Grīziņkalna jaunais izskats

Trešdien Rīgas domē tiks prezentēta paredzētā Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas renovācija. Prezentācijas laikā tiks izskatīts kopējais parku teritoriju atjaunošanas plāns, kā arī dendroloģiskās izpētes rezultāti un parku jauno apstādījumu izveides plāni.

Jaunajā projektā iecerēta gājēju seguma atjaunošana, veloceliņu ierīkošana, atbalsta sienu un kāpņu atjaunošana, nožogojuma uzstādīšana, tūrisma norāžu, arhitektūras mazo […]