P I L S Ē T I Z P Ē T E
industriālais tūrisms
URBAN EXPLORATION

RUST IN PEACE

Saistītie projekti




Kontaktiem

Vai Tu esi Grīziņkalna patriots?

Biedrība „Esmu Grīziņkalna patriots” aicina ikvienu uz Grīziņkalna apkaimes iedzīvotāju tikšanos 23. novembrī koka ēku renovācijas centrā „Koka Rīga” (Krāsotāju ielā 12, sākums plkst. 12:00).

update: Pieminot Zolitūdes lielveikala “Maksima” traģēdijā cietušos, biedrības „Esmu Grīziņkalna patriots” šajā sestdienā (23.11.2013) ieplānotā Grīziņkalna apkaimes iedzīvotāju tikšanās tiek pārcelta. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un […]

Apkaimju sanāksmes

Jau drīzumā galvaspilsētas pašvaldība iecerējusi noturēt veselu ciklu ar apkaimju sanāksmēm, diskutējot ar iedzīvotājiem par plānotajām izmaiņām to plānojumā. Pirmā tāda norisināsies jau pirmdien, 30. septembrī – aicinot Skanstes, Pētersalas, Andrejsalas iemītniekus. Tikšanās vieta – Rīgas Hanzas vidusskola (Grostonas ielā 5), sākums pl. 18:00.

Kopumā esot paredzētas 18 sanāksmes apkaimju grupās, […]

Izmaiņas Rīgā

Pilsētas pašvaldības iecerētās izmaiņas šoreiz skārušas Mežaparku un Juglu. Ar Mežaparka lokālplānojumu var iepazīties [jpg], bet šajā [tiff] ir detalizēti pārskatāms darba uzdevums. Savukārt, par teritorijas pie Juglas ielas, Ūdeļu ielas un M.Juglas ielas detālplānojuma projektu līdz 15. februārim vēl notiks publiskā apspriešana. Interesenti ir aicināti arī uz tikšanos ar Pilsētas attīstības departamenta […]

Vai Rīga jau gatava?

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments informē, ka saskaņā ar Rīgas domes 03.07.2012. lēmumu Nr. 4936 „Par Rīgas teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu” uzsāk jauna Rīgas teritorijas plānojuma izstrādi.

[…]

Skanstes apkaimes attīstība

29. septembrī plkst.18.00 Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijā, Rūpniecības ielā 21 rīdzinieki un citi interesenti aicināti uz sarunu par Skanstes apkaimes attīstības iespējām, informē Marija Ābeltiņa, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību vadītāja.

[…]