P I L S Ē T I Z P Ē T E
industriālais tūrisms
URBAN EXPLORATION

RUST IN PEACE

Saistītie projekti




Kontaktiem

Jauna koncepcija

URBANTRIP lapai ir tapis jauns dizains, jā. No drūmā un nomācošā stiliņa esam pārgājuši uz gaišu un, iespējams, vietumis pat uzjautrinošu. Bet kāpēc tas viss tika darīts, būs vien jāpaskaidro.

Pirmkārt, ir jau ne tikai dizains mainīts – lapa pilnībā ir sapludināta ar kādreizējo blogu, kurš tagad ir kļuvis par tās pamatu. Turpmāk šeit plānots daudz biežāk publicēt informāciju un ziņas – ne tikai par lielajiem projektiem, kā agrāk, bet arī par visādiem interesantiem notikumiem par un ap sfēru, kurā darbojamies. Tas attiecas gan uz informāciju, gan foto un video materiāliem, gan arī vēl šo to, kas pagaidām ir liels noslēpums.

Otrkārt, tagad ir iespēja ērti parakstīties uz jaunumiem savā e-pastā (skat. formu lapas labajā pusē), kā arī Twitter kontā, kurš vismaz pagaidām gan ir angļu valodā. Un jā, beidzot projektu daļā nav vairs tikai statiska informācija, tagad Jūs droši varat atstāt savus komentārus, ieteikumus, vērtējumus u.c.

Un vispār, urban exploration nekad nav garlaicīgs. Nāciet ciemos biežāk, būs interesanti!

Vēl šajā kategorijā:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>