P I L S Ē T I Z P Ē T E
industriālais tūrisms
URBAN EXPLORATION

RUST IN PEACE

Saistītie projekti




Kontaktiem

Ceturtais maijs

Kā jau tas daudzus gadus parasts, 4. maijā – Latvijas Neatkarības deklarācijas atjaunošanas gadadienā – devos uzvilkt valsts karogu kādā no iemīļotajām “smailēm”. Precīzāk, uz kādas pamestas ēkas jumta. Šoreiz līdzbraucējos devās ļaudis, kas ikdienā darbojas kā Juglas suņu patversmes brīvprātīgie aktīvisti.

Protams, es jau atkal nestāstīšu, kur tas viss notika. Un tikpat saprotams, ka lielākā daļa lasītāju to jau tāpat zina, atpazīstot fotogrāfijās redzamo informāciju. Bet tā nu ir – sargāsim objektu no Nejaušā Apmeklētāja, hehe.

Uz jumta ātri ierīkojām tādu kā nelielu nometnīti, uzvilkām šoreiz pat vairākus karogus. Paklausījāmies “Saule. Pērkons. Daugava.” un padzērām karstu tēju, uzcepām šašliku jautrā kompānijā. Sarīkojām ne mazāk jautru fotosesiju. Jāatzīst gan, ka laika apstākļi šoreiz mūs nelutināja – turklāt uz jumtiem jau vēja pūsmas jo īpaši jūt. Drīzumā metām mieru, samazinātā sastāvā vēl aizbraucām nedaudz pasalt pie jūras un tad jau mājup.

Fotogrāfijas: Džerijs Šterns, Dagnis Rāgs

Iz arhīva

Fotogrāfijas: Catherine Lambert (Kanāda), Līga Saulīte


Vēl šajā kategorijā:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>