P I L S Ē T I Z P Ē T E
industriālais tūrisms
URBAN EXPLORATION

RUST IN PEACE

Saistītie projekti




Kontaktiem

6 gadu jubileja

urbantrip 6 gadi

Sestdien, 22. maijā gluži jauka pavasara saulīte sildīja neliela draugu pulciņa miesas un sirdis, kad tie devās atzīmēt “UrbanTrip” 6 gadu jubileju. Jo tieši šajā datumā 2004. gadā notika pirmā tāda aktivitāte, pēc kuras varēja runāt par “UrbanTrip” jau kā organizētas kustības dzimšanu. Kā jau fotogrāfijās redzams, atzīmējām jubileju trakotni lepnā spa vietā – plašāka fotoreportāža un stāsts sekos jau tuvākajās dienās!

2004. gadā mēs sākām ar klaiņošanu pa cilvēku aizmirstām vietām tīri izklaides pēc, pat ne vienmēr fotogrāfiska rakstura nolūkos. Gājām un braucām uz vecām rūpnīcām, militāriem objektiem, reizēm mēdzām tāpat vien nopēdot pamatīgāku gabalu kādā dzelzceļa posmā vai tml. Ap 2005. gada vasaru sākām jau nopietnāk organizēties kopā ar vides aizsardzības biedrībām, veidojot pirmo sociāli vismaz nedaudz nozīmīgo projektu, tā realizēšanā sadarbojoties ar kādu Eiropas fondu. Pirmā šāda projekta veiksme automātiski lika veidot nākamo – un līdz pat šim brīdim ir noticis lērums interesantu aktivitāšu, par kurām vairāk var izlasīt sadaļā “Projekti”.

Turpinājums sekos!

urbantrip 6 gadi

urbantrip 6 gadi

urbantrip 6 gadi

urbantrip 6 gadi

urbantrip 6 gadi

Vēl šajā kategorijā:

1 comment to 6 gadu jubileja

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>